GT Slider - Horwin Romania

Vehicule inteligente,
Viata mai usoara mobilitate maxima!
Horwin Romania importator și distribuitor exclusiv în România al produselor Horwin.
Du-te la conținut

GT Slider


Revolutie in E-Mobilitate
Design smart, usor de folosit

Începeți călătoria dvs. în noua eră a e-mobilității urbane cu noul Horwin GT Slider. Designul său revoluționar și caracteristicile high-end au fost optimizate pentru a răspunde în mod specific nevoilor șoferilor moderni. Cu o viteză maximă de 35 de kilometri pe oră, este într-adevăr un nou pas înainte. În plus, noul acumulator litiu-ion atinge autonomii realiste de aproximativ 40 de kilometri. Horwin GT Slider este listat pe partea de sus a trotinetelor electrice de top.
35 km/h viteza maxima
16 kg greutate neta
40 km autonomia maxima
Motor electric de inalta performanta


Te-ai intrebat vreodata cum se simte accelerarea ca o motocicleta de pe o trotineta electrica? GT Slider oferă o putere incredibilă, combinată cu un profil usor și agilitate sporită a condusului. Motorul este amplasat în interiorul roții din spate a scuterului pentru a crește eficiența și dinamica.
Lumina LED puternica


Nu vă faceți griji vreodată de condusul in timpul noptii. Horwin GT Slider este echipată cu o lumină puternică pentru a ilumina drumul din fața dvs. cu temperatură de culoare rece și de intensitate mare. Luminile pot fi aprinse cu ușurință cu butonul de pe ghidon. De asemenea, include lămpile cu LED-uri spate și de frână pentru siguranța dvs.
Frane pe disc fata si spate


Siguranța este criteriul cel mai important atunci când conduci o bicicleta electrica. Prin urmare, Horwin GT Bike vine cu frâne pe disc pe partea din față și pe spate pentru a oferi în mod constant încrederea pe care o așteptați de la un astfel de vehicul. Pentru a vă îmbunătăți confortul în timpul călătoriilor lungi, roata din față este echipată cu suspensie suplimentară.
Design pliabil

Luați GT Slider cu dvs. oriunde mergeți sau călătoriți. HORWIN GT Slider poate fi ușor pliată în câteva secunde și se încadrează usor în orice spatiu din apartament sau casa. Partile elementare facute din aluminiu dau o durabilitate crescuta.


Cockpitul perfect.

Afișajul multi-color GT Slider este ușor de citit în timpul zilei și chiar pe timp de noapte. Acesta oferă toate informațiile de care aveți nevoie să știți.

Mai multe trăsături:

Control ferm: Gestionați fără efort viteza și accelerația cu bara de accelerație integrată.
Moduri multiple de conducere: Nu vă place accelerarea prea lentă sau agresivă? Reglați dinamica de conducere cu diferite moduri de conducere, chiar cu butonul de pe consola de operare.
Luminile și cornul: Partea stângă a barei de ghidare oferă comenzi pentru luminile scuterului (față și spate), precum și pentru cornul integrat, puternic.
V-ați convins? Contacți-ne sau descărcați broșura
FOLLOW
Contact si Showroom
Str. Catanoaia Nr. 33
Sector 3, cod postal 032903
Bucuresti (Romania)

+40 771 453 511
office@horwin.ro
©2020
Înapoi la cuprins